Strategisk kompetenceudvikling – fra indkapslet træning til reel udvikling

 • Hos Bülow Management har vi en ambition om at løfte virksomhedernes kompetenceudvikling op på et mere strategisk niveau. Vores erfaring er, at man som virksomhed kan have god gavn af at se på kompetenceudvikling som et indsatsområde på lige fod med nye it systemer, effektivisering af processer og lignende.

  Med Bülow Academy tilbyder vi en række udviklingsforløb, der både kan gennemføres som enkeltforløb, men også kan sammensættes til forløb tilpasset den enkelte virksomheds behov. De tilpassede forløb har til formål at sikre, at kompetenceudvikling understøtter den strategi man har besluttet sig for at følge.

   

  De åbne forløb har til formål at hæve kompetenceniveauet hos den enkelte medarbejder, hvor man har identificeret et særligt behov.

   

  Uanset om der er tale om virksomhedstilpassede forløb eller individuelle forløb, så er processen D-U-I sikret.

  Diagnose: Forud for alle forløb er en forudgående personlig analyse og tilbagemelding.

  Udvikling: På alle forløb er det erfarne konsulenter, der forestår formidling af viden. Vi anvender en lang række værktøjer, herunder Learning by Gaming. Alle værktøjer har det formål at sikre, at den tillærte viden ikke blot lagres i hukommelsen, men også kan anvendes i praksis.

  Implementering: Som afslutning på forløbene gennemføres en personlig sparringssamtale med det formål at sikre en reel anvendelse og implementering af den tillærte viden.

   

  Du kan læse mere om indholdet af forløbene på vores hjemmeside /kompetencer/buelow-academy
  Skulle det ovenstående have fanget din interesse er du meget velkommen til at kontakte os på bm@bulow.eu.

  Vi kommer gerne forbi din virksomhed, ligesom du er meget velkommen her på Tranekær ved Horsens.

  DUI Og Academy

Vil du vide mere om Strategisk kompetenceudvikling – fra indkapslet træning til reel udvikling?

Anders Schreiber er vores ekspert i Strategisk kompetenceudvikling – fra indkapslet træning til reel udvikling, så hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere kan du kontakte ham