Bülow's kompetencer

 • Bülow Management yder rådgivning og gennemfører projekter indenfor tre overordnede forretningsområder

  • Organisation og Ledelse - med fokus på at sikre succesfuld implementering af strategien i virksomheden
  • Analyseraf KundeOplevelse, Medarbejder- og LedelsesKvalitet, BNKI - Byggeriets KundeIndeks, Personlighed ved hjælp af MBTI Trin 2 og meget andet
  • Processer - ProcesUdvikling og Digitalisering af arbejdsgange

  Hele fundamentet for vores tilgang til at løse opgaver er Excellence som forretningsudviklingsmodel og -ramme. Vi hjælper vores kunder til at komme tættere på det Excellente.

  Vi involverer os i virksomheden som både proceskonsulenter, sparringspartnere og analytikere med henblik på at skabe vedvarende resultater for kunden. Vi tror ikke på kortsigtede konsulentdrevne indsatser, men på velovervejede indsatser, der er forankret dybt i organisationen. Derfor stiller det også krav til kunden at arbejde sammen med Bülow Management.

  Gennem årene har vi gennemført et stort antal skræddersyede udviklingsforløb internt i de virksomheder, vi har rådgivet. Den viden kan også komme dig til gode, da vi gerne skræddersyr moduler og træningsforløb for både ledere og medarbejdere. Vi laver også gerne inspirationsindlæg og mini-workshops om de temaer vi har erfaringer med, så kontakt os, hvis din organisation har behov for at få fyldt noget på videnskontoen.

   

  365 MBTI og netværkssymbolKileberghus